Тарталетки з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Красива, смачна і апетитна закуска для святкового столу. Вона стане хітом у ваших гостей, так що варто повозитися під час приготування. Спробуйте.
Тарталетки з куркою і грибами можна приготувати заздалегідь, так як навіть холодними, вони не втрачають свого дивовижного смаку. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Сир - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Готові тарталетки - 12-15 штук
- Сіль - За смаком
Цибулю очистіть, дрібно порубати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Поріжте філе на дуже дрібні шматочки і відправте до цибулі на сковороду. Смажте хвилин 10, потім додайте порізані гриби, і готуйте ще 5 хвилин.
На деку розставте готові тарталетки і викладіть в кожну начинку з гіркою.
Залийте в кожну корзинку трохи вершків і посипте зверху тертим сиром. Надішліть деко з тарталетки в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.