Тарталетки з паштетом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Готуючись до чергового свята, я шукаю легкі і ситні закусочкі, які можна швидко "зібрати" перед столом. Один з таких варіантів - тарталетки. Сьогодні вони у мене з паштетом і грибами!
Отже, Зараз я розповім вам, як приготувати тарталетки з паштетом і грибами. Перше, на що хочу звернути увагу, це вибір паштету. Для цієї закуски підійде будь-який м'ясний (курячий, гусячий, перепелячий, свинячий, яловичий і т.Д.) або печінковий паштет. Не раджу брати рибний, з грибами він не поєднується. Тепер вибір грибів, тут все залежить від того, які гриби у вас ростуть. У мене вибір невеликий: печериці або гливи, інших немає. Ще один плюс цих сортів в тому, що вони швидко смажаться.
- tartalettes - 15 штук
- Паштет - 250 грам (у мене з м'яса перепелів)
- Гливи - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (можна і без нього)
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження грибів)
- Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Отже, підготуйте продукти. Для тарталеток паштет повинен бути м'яким, тому заздалегідь дістаньте його з холодильника. Вимийте гриби. Додавати цибулю чи ні - вирішувати вам. Я завжди кладу одну штуку, з ним смачніше.
2. Гливи поріжте максимально дрібними кубиками. Так само поріжте і цибулю.
3. На рослинному маслі обсмажте цибулю і гриби до готовності. Додати сіль за смаком, додайте меленого перцю пару пучок.
4. Тарталетки наповніть на дві третини паштетом з м'яса перепелів.
5. Зверху покладіть по чайній ложці (з гіркою) грибної начинки.
6. Полийте майонезом. У мене домашній майонез з часником.
7. Прикрасьте зеленню.
8. Тарталетки з паштетом і грибами готові! Прямо на столі я прикрасила ягодами калини закуску, вийшло ошатно і смачно! пригощайте гостей!