Рецепт Тарт з яблуками і сиром фото

Тарт з яблуками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Деякі види сирів мають специфічний смак, який потрібно з обережністю використовувати в рецептах (наприклад, камамбер). Але в деяких випадках він дає приголомшливий відтінок іншим продуктам, як тут.

Опис приготування:

Тут дійсно зійшлися всі смаки: від солодкого до гіркого. Тісто має нейтральну основу, фрукти - кисло-солодкі, заливка - солона, сир - гострий, а м'ята - з невеликою гіркуватістю. І все це в чудовій подачі. Подивіться, як приготувати тарт з яблуками і сиром. Відкритий французький пиріг з камамбером схожий на ресторанне блюдо.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Вода крижана - 60 мілілітрів
  • Камамбер - 240 грам
  • Вершки жирні - 100 мілілітрів
  • Листя м'яти - 15 штук
  • Яблуко - 2-3 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Маргарин - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Цукор - 1 щіпка
тарт з яблуками і сиром - фото крок 1
1. Для початку зробіть тісто. Змішайте разом сіль, борошно і цукор.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 2
2. Потім до сухої суміші нарубати масло і маргарин. Перетріть масу, додаючи воду. Замісити тісто. Потім приберіть його під харчову плівку в холодильник на 1 час.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 3
3. Після цього готове тісто розкачати в тонкий пласт.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 4
4. Далі в форму для випічки викладіть тісто, розрівнюючи його. По периметру проткніть тісто виделкою. Духовку розігрійте до 180 градусів.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 5
5. Яблука наріжте тонкими часточками, видаливши шкірку, і викладіть на основу. Зверху додайте шматочки сиру. М'яту промийте.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 6
6. Зробіть заливку. Збийте разом вершки з яйцями. Влийте масу на яблука. Зверху викладіть м'яту.
тарт з яблуками і сиром - фото крок 7
7. Запікайте тарт 40 хвилин. Дайте йому трохи охолонути і подавайте. Приємного чаювання!

Схожі рецепти