Тандирні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете чогось особливого? Набридли звичний хліб або булочки? Тоді вам точно сподобається цей простий рецепт тандирні коржів. Звичайно, ідеально, якщо у вас буде тандир! Спробуйте, смачно буде!
Хочу вам розповісти, як приготувати тандирні коржі! Це на випадок, якщо тільки у вас є тандир, звичайно! Я ось тільки одного разу спробувала зробити так і була вражена цією незвичайною піччю, традиціями східної кухні і незвичайної, але дуже смачною кухнею! Спробуйте, а рецепт приготування тандирні коржів я вам зараз розповім!
- Борошно - 400 грам
- Окріп - 0.75 мілілітра
- Яйця - 3 штуки(2 шт. - в тісто, яєчний білок - для змазування коржиків)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - За смаком
1. Змішаємо борошно і сіль, додамо потім масло, окріп і яйця, перетираємо до однорідного стану. Далі треба строго відзначити, щоб кожен шматочок тесту для майбутньої коржі важив приблизно 300 грам!
2. Тепер робимо коржики, смажена кожну збитим яєчним білком і посипаємо кунжутом.
3. Випікаємо в тандирі коржі 15 хвилин!
4. Готово!