Так і з ліжечками
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не відносите себе до шанувальників мексиканської кухні, обов'язково спробуйте повторити в домашніх умовах цей класний варіант, як приготувати тако з креветками і овочами. Рекомендую!
Крім безпосередньо морепродуктів, рекомендую додати в начинку трохи фіолетового капусти і апетитну сальсу. Що стосується соусу - досить лише сметани, щоб вийшло відмінно. Вдома чи на природі такі тако будуть дуже до речі.
- Тортілья - 8 штук
- Гострий перець - 1 штука
- Зубчик часнику - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сік лайма - За смаком (і зелень)
- Сіль і перець - За смаком
- Креветки - 600 грам
- Оливкова олія - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль і чилі - За смаком
- Фіолетова капуста - 1/2 штуки
- Крем - 1 Склянка
- Вапно - 2 штуки
- Шалот - 1 штука
1. Подрібніть шалот, гострий перець і часник в блендері.
2. Помідор наріжте часточками, видаліть м'якоть.
3. Наріжте кубиками м'якоть авокадо.
4. Додайте сіль, зелень, сік лайма. Перемішайте і залиште сальсу на деякий час.
5. Очищені креветки з'єднайте з оливковою олією, сіллю і меленим чилі.
6. Обсмажте креветки на сковороді або грилі до готовності.
7. Прогрійте в мікрохвильовці або на сковороді тортилью, акуратно згорніть. Наповніть нашаткованою капустою, креветками, сальсою і доповніть ложкою сметани.
Смачного!
Смачного!