Свинина в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами класичним рецептом свинини в рукаві в духовці. А класикою я це називаю тому, що і поєднання всім відоме і вдале, і сам спосіб запікання в пакеті - найкращий!
Таке блюдо, як свинина в рукаві в духовці в домашніх умовах готується просто, і зусиль від вас вимагає мінімальних. Зате ви в підсумку отримуєте смачне і ситне блюдо для всієї родини! думаю, байдужих до такої смачної картоплі не залишиться! Тому ділюся своїм рецептом приготування свинини в рукаві в духовці, і сподіваюся, ви їм скористаєтеся! Приємного вам апетиту!
- Свинина - 800 грам
- Картопля - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 склянки
- Спеції - За смаком
1. Спочатку - підготовчий етап. Свинину ріжемо шматочками, заливаємо оцтом, і маринуємо разом СЛУК, часником і спеціями два години. Тим часом картопля чистимо, моєму, ріжемо кружечками, і залишимо в воді, щоб не почорнів.
2. Тепер викладаємо і м'ясо, і картопля в рукав для запікання. Додамо всілякі спеції за смаком, і акуратно вливаємо воду. Перетиснути краю рукава з двох сторін і відправимо в розігріту до 200 градусів духовку.
3. Через півгодини робимо на верхній частині здувся пакета кілька проколів, - так він не лопне, і весь сік залишиться в страві.
4. Чекаємо ще півгодини, і перевіряємо на готовність. Коли картопля і м'ясо вже готові - діставайте і відразу ж подавайте до столу, приправивши зеленню!