Свинина в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати свинину в духовці в рукаві. М'ясо в рукаві завжди виходить соковитим, м'яким, ароматним і корисним в порівнянні з смаженим. Тому готую його часто.
Таке м'ясо вийде смачним, соковитим, ароматним і відмінно урізноманітнює ваш повсякденний вечерю, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати свинину в духовці в рукаві і здивувати своїх близьких.
До маринаду доречно додати ваші улюблені трави і приправи, а також гірчицю на ваш розсуд.
Якщо в будинку не виявилося томатного соусу, то можете використовувати томатну пасту.
Перед подачею прикрасьте м'ясо свіжою зеленню.
Смачного!
- Свинина корейка - 300 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1
Шматок свинини товщиною близько 3 см. Помийте і обсушіть.
2
У мисці змішайте майонез, томатний соус, соєвий соус.
3
Отриманий маринад обережно посоліть, т.К. Соєвий соус вже солоний.
4
Отриманий маринад добре перемішайте.
5
Покладіть в отриманий маринад м'ясо і добре втирайте його. М'ясо в маринаді приберіть в холодильник на 1 час.
6
Рукав для запікання закріпіть щільно з одного кінця, з іншого покладіть м'ясо і влийте залишки маринаду, закріпіть другу сторону.
7
Духовку розігрійте до 210 градусів.
8
Покладіть в деко рукав, зробивши в ньому кілька проколів. Запікайте 35 хвилин.