Свинина в гірчиці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне м'ясо, ніжне, ароматне, буквально тане в роті! витрати мінімальні, а результат просто чудовий. Неодмінно спробуйте, ну дуже смачно!
Рецепт максимально простий, але дуже ефектний. Таке м'ясо можна подати і до сімейної вечері, і гостям поставити не соромно буде. Можна з будь-яким гарніром, а можна як самостійну страву. Спасибі гірчиці, свинина виходить ніжна. Пропоную приготувати свинину в гірчиці в рукаві і порадувати своїх близьких цим чудовим блюдом!
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Свинину наріжте невеликими шматочками.
Додайте нарізану крупно морква.
Нарізаний пір'ям або півкільцями цибулю.
Додайте гірчицю, подрібнений ножем часник, сіль і улюблені спеції.
Ретельно все перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 3-4 годину. Можна на ніч.
Потім перекладіть все в пакет для запікання і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1-1, 5 годину.
Свинина в гірчиці в рукаві готова. Смачного!