Свинина, тушкована з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Вельми просте, але дивно смачна страва хочу запропонувати вам на замітку. Поєднання ніжного тушкованого м'яса з капустою - це дійсно дуже здорово! Якщо не готуєте таке блюдо, спробуйте!
Перед вами покроковий рецепт приготування свинини, тушкованою з капустою. В даному випадку використовується казан, але можна готувати страву і в мультиварці, наприклад. Томатний соус можна взяти як домашній, так і магазинний, або ж замінити його розведеною томатною пастою. Час гасіння умовне - все залежить від того, який ступінь готовності капусти ви любите.
- Цибулина - 5 штук
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Морква - 1 штука
- Свинина - 500-600 грам
- Капуста - 1 штука
- Томатний соус - 1 Склянка
- Сіль, перець, часник - За смаком

1. Очистіть і подрібніть цибулю. У казані або інший високому посуді з товстим дном розігрійте масло.

2. Викладіть цибулю і смажте на середньому вогні до рум'яності, періодично помішуючи.

3. Тим часом очистіть і натріть на тертці моркву, вимийте і наріжте кубиками м'ясо.

4. До обсмаженої цибулі додайте моркву і продовжуйте смажити ще хвилин 5-8, помішуючи.

5. Паралельно нашинкуйтекапусту.

6. Надішліть до овочів м'ясо.

7. Додайте томатний соус і залиште гаситися хвилин на 15.

8. Наступний етап - закладка капусти. Краще робити це в кілька прийомів, акуратно перемішуючи її з м'ясом.

9. Додати сіль за смаком. На повільному вогні залиште гаситися капусту з м'ясом до готовності.

10. Хв 10 до кінця приготування, додайте перець і часник до смаку.

11. Смачного!