Рецепт Супчик для душі фото

Супчик для душі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Після святкового застілля, на наступний день, так хочеться чогось смачного, але легкого. Тоді я готую цей овочевий супчик для душі. Легкий? що! Але в той же час, він ситний і о-дуже смачний!

Опис приготування:

Це легкий і простий рецепт, як приготувати супчик для душі. Подивіться тільки, якого життєрадісного кольору виходить цей суп-пюре з запечених овочів. Він не тільки смачний і з ніжною структурою, а ще й дуже корисний. Його можна також приготувати з бататом, так званим солодкою картоплею. Готуйте з задоволенням!

  • Картопля - 2 штуки (або батат)
  • Гарбуз - 200-250 грам
  • Перець червоний солодкий - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Кокосове молоко - 100 мілілітрів (для подачі)
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
супчик для душі - фото крок 1
Духовку розігрійте до 200 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте, цибуля і часник очистіть. Видаліть насіння і плодоніжки у перцю.
супчик для душі - фото крок 2
Всі овочі, крім часнику, наріжте великими шматочками, розкладіть на пергамент в форму для запікання. Полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте пергаментом. Запікайте в духовці протягом 30-35 хвилин до м'якості овочів.
супчик для душі - фото крок 3
Зніміть з гарбуза і картоплі шкірку.
супчик для душі - фото крок 4
Помістіть готові овочі в блендер, додайте за бажанням подрібнений часник і пробийте до стану пюре. Додавайте гарячий овочевий бульйон поступово, доводячи суп до бажаної густоти.
супчик для душі - фото крок 5
Розлийте суп-пюре по тарілках, додайте кокосове молоко, подрібнену зелену цибулю.
супчик для душі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти