Супчик для душі
(покроковий рецепт з фото)
Після святкового застілля, на наступний день, так хочеться чогось смачного, але легкого. Тоді я готую цей овочевий супчик для душі. Легкий? що! Але в той же час, він ситний і о-дуже смачний!
Це легкий і простий рецепт, як приготувати супчик для душі. Подивіться тільки, якого життєрадісного кольору виходить цей суп-пюре з запечених овочів. Він не тільки смачний і з ніжною структурою, а ще й дуже корисний. Його можна також приготувати з бататом, так званим солодкою картоплею. Готуйте з задоволенням!
- Картопля - 2 штуки (або батат)
- Гарбуз - 200-250 грам
- Перець червоний солодкий - 1/2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Кокосове молоко - 100 мілілітрів (для подачі)
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Духовку розігрійте до 200 ° С. Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте, цибуля і часник очистіть. Видаліть насіння і плодоніжки у перцю.
Всі овочі, крім часнику, наріжте великими шматочками, розкладіть на пергамент в форму для запікання. Полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте пергаментом. Запікайте в духовці протягом 30-35 хвилин до м'якості овочів.
Зніміть з гарбуза і картоплі шкірку.
Помістіть готові овочі в блендер, додайте за бажанням подрібнений часник і пробийте до стану пюре. Додавайте гарячий овочевий бульйон поступово, доводячи суп до бажаної густоти.
Розлийте суп-пюре по тарілках, додайте кокосове молоко, подрібнену зелену цибулю.
Смачного!