Супчик для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, цим супом справа не обмежиться, якщо ви задумалися про серйозне схудненні, але починати варто саме з харчування. Цей рецепт, як приготувати супчик для схуднення, вам стане в нагоді.
Суп складається з великої кількості овочів, щоб під час схуднення ви не втрачали настільки важливі вітаміни і мінерали. Він приємно насичує, після тарілочки такого довго не хочеться їсти. Цей суп допоможе вам скинути пару кілограм напередодні урочистої події або до поїздки на море.
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 1 штука
- Капуста - 200 грам
- Зелені боби - 1 Склянка
- Солодкий перець - 2 штуки
- Помідори - 800 грам
- Бульйон - 6 склянок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чебрець і базилік - 0, 5 чайних ложки
- Брокколі - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
1
Очистіть цибулю з часником і наріжте їх дрібно. Розігрійте каструлю з рослинним маслом і обсмажте на слабкому вогні до м'якості.
2
Очистіть і наріжте моркву, нашинкуйтекапусту і вимийте боби. Додайте овочі в каструлю і готуйте 8-10 хвилин.
3
Наріжте перець кубиками, а томати -
Шматочками, викладіть в каструлю і залийте бульйоном, додайте томатну пасту, лавровий лист і спеції, варите 7 хвилин.
Шматочками, викладіть в каструлю і залийте бульйоном, додайте томатну пасту, лавровий лист і спеції, варите 7 хвилин.
4
Розберіть броколі на суцвіття, а кабачки наріжте півкільцями. Додайте всі в каструлю і варіть ще 5-7 хвилин.
5
Доведіть суп до смаку спеціями, потім видаліть лавровий лист і розлийте по тарілках.