Суп зі свининою та гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Суп зі свининою та гречкою стане відмінним першим блюдом для всієї вашої сім'ї. Він сподобається всім, навіть діткам. Бульйон виходить насиченим і ароматним. Обов'язково спробуйте і побалуйте супом родину!
Якщо вам цікаво, як приготувати суп зі свининою і гречкою, то прочитайте цей рецепт. Він досить простий у виконанні. Тому з ним впорається навіть початківець кулінар.
Додавання білого вина до зажарки для супу насичує його воістину чудовим багатим ароматом, який ні з чим не зрівняється.
- Свинина (з кісткою) - 950 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гвоздика - 3 штуки
- Лист лавровий - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Крупа гречана - 3 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 1 Чайна ложка
- Томати у власному соку - 4 Ст. Ложки
- Базилік (сушений) - 1/2 чайних ложки
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Зелень - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
Промийте водою шматок м'яса і зачистите його. Покладіть в підходящу каструльку і залийте чистою холодною питною водою. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Киньте одну очищену цибулину, гвоздику і лавровий лист. Варіть півтори години, знімаючи періодично пінку.
Готовий бульйон процідити, знову поставте на вогонь, а м'ясо відкладіть в сторону. Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Киньте в киплячий бульйон.
М'ясо, коли воно трохи охолоне, звільніть від кісток і розберіть на волокна. Покладіть його в бульйон і доведіть суп до кипіння.
Другу цибулину наріжте і викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом. Посипте цукром і карамелізіруется. Наполягати вино, почекайте, поки алкоголь випарується. Додайте томат і базилік, готуйте кілька хвилин.
У суп покладіть гречку, яку бажано перед цим промити. Якщо зеленої гречаної крупи у вас не виявилося під рукою, візьміть звичайну, вона не зіпсує смак супу.
Викладіть весь вміст сковороди в каструлю, присолите суп до смаку і варіть п'ятнадцять хвилин. За кілька хвилин до готовності покладете трохи митої зелені.