Суп зі щавлем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я часто стала варити супи в мультиварці. Якось немає часу стежити за каструлею, а ось в чудо-техніці цього робити не треба. Тим більше, коли не треба готувати м'ясний бульйон.
Тепер я можу розповісти вам про те, як приготувати суп зі щавлем в мультиварці. Щоб він не здавався порожнім, я додала фарш у вигляді фрикадельок. Найдовше в складі варитися картопля, тому максимальний час приготування - 30 хвилин. Просто, швидко і ситно. Суп сподобається багатьом.
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Щавель - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 2 L
Картопля помийте, почистіть і дрібно наріжте. Викладіть шматочки в чашу мультиварки.
Зробіть фрикадельки. Фарш змішайте з подрібненим луком, сіллю і перцем. Сформуйте маленькі фрикадельки. Додайте їх до картоплі. Влийте воду.
Увімкніть режим "суп" з 30 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте нарізану і промитий щавель в суп разом з лавровим листом. Sup сіль і poperčite.
Окремо відваріть круто яйця. Супу дайте настоятися. Подавайте його з шматочками яєць і сметаною. Смачного!