Суп з квасолею і щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт приготування супу з квасолею і щавлем. Принаймні моя бабуся його готувала саме так, а потім мама, а тепер і я. Смачний, ситний і наваристий суп, спробуйте!
Розповім сьогодні, як приготувати суп з квасолею і щавлем в домашніх умовах. Це смачне і ситне блюдо, яке обов'язково вам припаде до душі. Воно має дуже яскравий смак і наваристу, густу структуру. Так що наїстися цим супом можна дуже легко! Рекомендую всім приготувати і спробувати, наскільки смачне першу страву може вийде з настільки простих елементів!
- Квасоля консервована - 400 грам(1 банку)
- Картопля - 500 грам
- Бульйон - 2.5 L
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 0.5 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок (асорті петрушки, базиліка, кропу і т.Д. )
- Щавель - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. На вогонь ставимо бульйон, доводимо його до кипіння, закладаємо картоплю, порізану скибочками, і зменшуємо вогонь. Тим часом на рослинній олії обсмажити спочатку цибулю і моркву до рум'яності, а потім додамо давлені в пюре помідори і подрібнену зелень. Зменшимо вогонь, тушкуємо під кришкою до кипіння соку.
2. Тим часом, коли бульйон закипів знову, додаємо в нього квасоля прямо разом з рідиною з банки. Чекаємо, щоб знову закипів бульйон. Додамо спеції і готуємо далі до готовності картоплі.
3. І ось тепер, коли картопля і квасоля вже готові, всипаємо нашу суміш зі сковороди. Знову ж накриваємо кришкою і доводимо до кипіння бульйон.
4. А тепер додамо спеції, додамо подрібнений щавель, накриваємо бульйон кришкою щільно і вимикаємо вогонь. Нехай тепер півгодини настоїться.
5. От і все! суп готовий!