Суп з куркою і щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, апетитний і простий у приготуванні суп зі щавлем і куркою в домашніх умовах - вельми вдалий варіант ситного обіду для всієї родини. Якщо під рукою є щавель, то чому б і не зробити?
У весняно-літній сезон краще взяти свіжу зелень, але ось взимку цілком можна використовувати в рецепті приготування супу зі щавлем і куркою консервовану. Супчик перед подачею можна доповнити сметаною або сухариками, наприклад.
- Куряче філе - 250-300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Щавель - 300 грам (консервований )
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
1. Ось такий набір інгредієнтів буде використаний в цьому простому рецепті супу зі щавлем і куркою. Насамперед вимийте філе, викладіть його в каструлю з водою і відправте на вогонь. Після закипання видаліть піну, додайте цибулину цілком, лавровий лист, коріння і т.Д., щоб зробити бульйон більш наваристим і ароматним.
2. Після акуратно дістаньте філе, штам бульйон. Очистіть картопля, наріжте його кубиками. Викладіть в бульйон і відправте на вогонь. Після закипання підсолити трохи і залиште варитися.
3. Паралельно очистіть і натріть на тертці моркву (можна також використовувати лук і часник за бажанням). На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте моркву до м'якості.
4. Трохи остигле філе наріжте невеликими шматочками і відправте назад в каструлю.
5. Туди ж додайте моркву і щавель. Всипте дрібку цукру і найрізноманітніші спеції, які вам до душі.
6. Щоб суп зі щавлем і куркою в домашніх умовах був більш насиченого кольору, додайте в нього томатну пасту. Варіть до готовності картоплі, а після відразу можете подавати до столу.
Смачного!
Смачного!