Зелений борщ зі щавлем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Супи необхідні для здорового раціону. Тому важливо готувати різноманітні і корисні супи. У цьому рецепті я розповім, як приготувати зелений борщ зі щавлем в мультиварці. Простий, корисний рецепт!
Я дуже люблю готувати супи в мультиварці. Це займає мало часу, і не потрібно довго стояти біля плити. Зелений борщ за таким рецептом виходить в міру наваристим і дуже ароматним. Рекомендую включити даний рецепт в свій весняний раціон!
- Бульйон - 2 L
- Картопля - 3 штуки
- Щавель - 150 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Яйце - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
Очищаємо цибулю з морквою. Промиваємо овочі водою і нарізаємо дрібними кубиками. Включаємо на приладі режим "гасіння" і обсмажуємо овочі до золотистого.
Заливаємо овочеву масу готовим м'ясним бульйоном. Відправляємо в нього порізаний на кубики картоплю. Як тільки закипить, додаємо щавель. Як тільки знову закипить, додаємо томатну пасту. Через деякий час, коли щавель і томатна паста віддадуть супу свою кислинку, можете додавати сіль і перчик, а також лавровий лист і зелень. Я ще люблю додавати часник, але це на любителя.
Окремо збиваємо яйце. Вливаємо його за хвилин 5 до готовності супу тонкою цівкою, обов'язково помішуючи вміст чаші мультиварки. Як тільки режим гасіння закінчиться, залиште супчик в мультиварці настоюватися ще з півгодинки. Подавайте до столу зі сметаною. Смачного!