Борщ в мультиварці зі щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний і апетитний супчик - це прекрасне гаряче на обід для всієї родини! Рекомендую рецепт приготування борщу в мультиварці зі щавлем - ви не встоїте перед цією стравою!
Зазвичай з щавлем роблять зелений борщ, але можна просто додати його в звичайний борщ і він заграє ще більшими фарбами. Для приготування борщу в мультиварці зі щавлем ви можете використовувати як заморожений щавель, так і свіжий. До речі, замість томатної пасти можна приготувати томатне пюре зі свіжих помідорів і додати його.
- Свинина на кістці - 450 грам
- Буряк - 150 грам
- Морквина - 70 грам
- Цибуля - 70 грам
- Картопля - 250 грам
- Шпик або сало - 70 грам
- Яйця відварні - 2 штуки
- Паста томатна - 30 грам
- Щавель - 150 грам
- Кріп заморожений - 40 грам
- Перець салатний - 30 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити заздалегідь, заморожені овочі не варто розморожувати.
Шпик або сало поріжте кубиками. Морквину натріть на тертці, а цибуля поріжте дрібно кубиками - як на зажарку.
Потім в чаші мультиварки обсмажте шпик на режимі "жарка" .
Потім додайте моркву і цибулю і пасеруйте зажарку до золотистого кольору.
Готову зажарку відкладіть поки.
Шматки свинини викладіть в чашу мультиварки, залийте водою, щоб покривало шматки. Увімкніть режим "варка" з 60 хвилин.
Тим часом, овочі поріжте: картоплю почистіть і поріжте кубиками, а буряк соломкою (але не тонкої).
Свинину готову дістаньте з бульйону, поріжте її на шматочки. Знову поверніть в бульйон.
Додати сіль вир, всипте картоплю і буряк. Увімкніть режим "варка" знову (можна режим "суп" ) з 30 хвилин.
Додайте щавель, кріп, дрібно порізані відварені яйця, заморожений перець, томатну пасту і зажарку за 10 хвилин до закінчення режиму "варка" .
Готуйте борщ в мультиварці зі щавлем залишилися 10 хвилин режиму. Потім можете дати йому настоятися.
Подавати рекомендую зі сметаною і зеленню. Смачного!
Подавати рекомендую зі сметаною і зеленню. Смачного!