Рецепт Борщ зі щавлем і яйцем фото

Борщ зі щавлем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, Яйця, Щавель
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ, Супи

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати борщ зі щавлем і яйцем. Багато готують це блюдо без додавання м'яса. Я вирішила зробити варіант більш калорійний, з м'ясом. Вийшло смачно і по-весняному!

Зелені супи впливають на обмін речовин. Їх рекомендують вживати при дієті. Зелень виводить все зайве і непотрібне з організму. Такий борщ, безсумнівно, порадує не тільки смаком, але і користю!

  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Щавель - 250 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Зелень - 2 штуки
  • М'ясо яловичини - 250 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
борщ зі щавлем і яйцем - фото крок 1
М'ясо варимо до напівготовності разом з лавровим листом. У м'ясний бульйон додаємо порізану на кубики картоплю. Варимо протягом 15 хвилин, щоб картопля була в стані напівготовності.
борщ зі щавлем і яйцем - фото крок 2
Морквину натираємо на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі в олії і кидаємо в наш суп. Після чого ріжемо і викладаємо в каструлю щавель.
борщ зі щавлем і яйцем - фото крок 3
Яйця варимо круто, чистимо і рубаємо на кубики. Кладемо в суп, додаємо сіль і спеції, вимикаємо вогонь. Перед подачею додаємо рубану зелень. Смачного!

Схожі рецепти