Борщ зі щавлем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати борщ зі щавлем і яйцем. Багато готують це блюдо без додавання м'яса. Я вирішила зробити варіант більш калорійний, з м'ясом. Вийшло смачно і по-весняному!
Зелені супи впливають на обмін речовин. Їх рекомендують вживати при дієті. Зелень виводить все зайве і непотрібне з організму. Такий борщ, безсумнівно, порадує не тільки смаком, але і користю!
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Щавель - 250 грам
- Яйця - 4 штуки
- Зелень - 2 штуки
- М'ясо яловичини - 250 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
М'ясо варимо до напівготовності разом з лавровим листом. У м'ясний бульйон додаємо порізану на кубики картоплю. Варимо протягом 15 хвилин, щоб картопля була в стані напівготовності.
Морквину натираємо на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо. Обсмажуємо овочі в олії і кидаємо в наш суп. Після чого ріжемо і викладаємо в каструлю щавель.
Яйця варимо круто, чистимо і рубаємо на кубики. Кладемо в суп, додаємо сіль і спеції, вимикаємо вогонь. Перед подачею додаємо рубану зелень. Смачного!