Рецепт Зелений борщ з яйцем і щавлем фото

Зелений борщ з яйцем і щавлем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Зелень , Яйця , Щавель
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Забудьте про те, що борщ повинен бути з капустою і буряками. Я пропоную зовсім інший склад відомого супу, через якого зміниться не тільки його колір, але і смак. Обов'язково спробуйте зробити!

Опис приготування:

Запишіть в свою кулінарну книгу рецепт про те, як приготувати зелений борщ з яйцем і щавлем. Таке блюдо ще називають зеленими щами. Спробуйте цей супчик і визначте, який вид вам подобається більше: звичний борщ або зелений зі щавлем.

  • Свинина - 500 грам (на кісточці)
  • Щавель - 2 пучка
  • Вода - 2, 5 L
  • Рослинна олія - 10 мілілітрів
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 1
Промийте свинину, потім наріжте її шматками (разом з кісточкою) і залийте 2, 5 літрами води. Поставте варитися м'ясо до готовності приблизно на 1, 5 годину. Зваріть яйця круто.
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 2
У вас є час зайнятися засмажкою для борщу. Лук подрібніть, моркву натріть. Налийте в сковороду олію і пасеруйте овочі до м'якості.
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 3
Щавель промийте, дайте стекти воді. Наріжте зелень дрібно.
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 4
Очистіть картопля і наріжте невеликими кубиками, закиньте до м'яса хвилин за 15 до його готовності, сіль вир.
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 5
Слідом покладіть заправку і проваріть хвилин 5. Тепер черга щавлю. Покладіть його в каструлю, дочекайтеся закипання і вимкніть вогонь. Перед подачею дайте супу настоятися хвилин 15.
зелений борщ з яйцем і щавлем - фото крок 6
Налийте суп в тарілки і в кожну викладіть по половинці звареного круто яйця. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти