Рецепт Суп з осетра фото

Суп з осетра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для приготування рибного супу осетрина підходить ідеально. Ця рибка дає хороший навар, бульйон виходить золотистим і набуває приємний аромат. Розповідаю, як приготувати суп з осетра.

Опис приготування:

Осетрину можна замінити іншою білою рибою, наприклад, судаком. Неодмінно використовуйте не тільки м'ясо, але кістки, рибну голову, а потім видаліть з каструлі і процідіть бульйон. Можна використовувати різні овочі, крупи. Подавайте суп гарячим з часточкою лимона або видавіть трохи лимонного соку в тарілки.

  • Осетер - 1, 5 кілограма
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Фенхель - 100 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
1
Шматочки риби вимийте (в тому числі хвіст і голову), видаліть зябра і плавники. Помістіть голову і хвіст в каструлю і залийте холодною водою. Надішліть каструлю на вогонь.
2
Половину моркви, ріпчаста цибуля, фенхель, і половину стебла селери вимийте, наріжте великими шматками і помістіть в каструлю до риби.
3
Після закипання приберіть утворилися пінки і зменшіть вогонь, варите бульйон 1 час.
4
Через необхідний час дістаньте овочі та рибу, процідіть бульйон і відправте назад на вогонь, після закипання додайте філе і варіть 10-15 хвилин.
5
Дістаньте рибу, відокремте м'ясо з шкірки і наріжте його шматочками. Частину, що залишилася морква, селера, цибуля-пористий, кабачки вимийте і наріжте тонкою соломкою.
6
Обсмажте подрібнені овочі на сковороді з додаванням соняшникової олії, потім перекладіть овочі в бульйон, додайте рибу, соєвий соус, сіль і перець. Варіть пару хвилин, потім зніміть з вогню.
7
Вимийте лимон і наріжте його невеликими шматочками (часточками або кружечками). Розлийте суп по тарілках і викладіть лимончик. Подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти