Рецепт Солянка з осетра фото

Солянка з осетра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Осетер
Пісні страви
На обід
Супи, Солянка

Як правда простий і дуже смачний рецепт не зовсім традиційного супу. Подивіться, як приготує солянку з осетра. Суп готується досить легко, він ідеально підходить для зайнятих господинь.

Солянку подавайте гарячою порційно, зверху за бажанням можна присипати свіжою зеленню. Солоні огірки ідеально поєднуються з наваристим рибним бульйоном з осетра. Я дуже люблю додавати сік лимона і маслини. Спробуйте приготувати таку солянку у себе вдома і порадуйте рідних і близьких смачним і корисним обідом.

  • Осетрина - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Солоні огірки - 2 штуки
солянка з осетра - фото крок 1
Добре промийте осетрину, відокремте голову, хвіст і хребет. Отримане філе наріжте.
солянка з осетра - фото крок 2
Всі частини риби, хроязикне філе, помістіть в каструлю, залийте водою і поставте на середній вогонь.
солянка з осетра - фото крок 3
Підготуйте, помийте і наріжте овочі.
солянка з осетра - фото крок 4
Після того як бульйон закипів, надішліть до нього крупно порізану моркву, натертий на тертку солоний огірок, цибуля, перець і лаврушку, варіть ще хвилин 30-40.
солянка з осетра - фото крок 5
Через деякий час процідіть бульйон в іншу каструлю.
солянка з осетра - фото крок 6
Після чого бульйон знову поставте на вогонь, відправте в нього катрофель і дрібно нарізану цибулю. Через 15 хвилин кипіння додайте в бульйон підготовлені шматочки осетрини і проваріть юшку ще 7-10 хвилин.

Схожі рецепти