Солянка з осетра
(покроковий рецепт з фото)
Як правда простий і дуже смачний рецепт не зовсім традиційного супу. Подивіться, як приготує солянку з осетра. Суп готується досить легко, він ідеально підходить для зайнятих господинь.
Солянку подавайте гарячою порційно, зверху за бажанням можна присипати свіжою зеленню. Солоні огірки ідеально поєднуються з наваристим рибним бульйоном з осетра. Я дуже люблю додавати сік лимона і маслини. Спробуйте приготувати таку солянку у себе вдома і порадуйте рідних і близьких смачним і корисним обідом.
- Осетрина - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Солоні огірки - 2 штуки
Добре промийте осетрину, відокремте голову, хвіст і хребет. Отримане філе наріжте.
Всі частини риби, хроязикне філе, помістіть в каструлю, залийте водою і поставте на середній вогонь.
Підготуйте, помийте і наріжте овочі.
Після того як бульйон закипів, надішліть до нього крупно порізану моркву, натертий на тертку солоний огірок, цибуля, перець і лаврушку, варіть ще хвилин 30-40.
Через деякий час процідіть бульйон в іншу каструлю.
Після чого бульйон знову поставте на вогонь, відправте в нього катрофель і дрібно нарізану цибулю. Через 15 хвилин кипіння додайте в бульйон підготовлені шматочки осетрини і проваріть юшку ще 7-10 хвилин.