Стейк з осетра
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам дістався осетер, раджу приготувати стейк на сковороді гриль з цієї царської рибки. Гарантую: вийде неймовірно смачно, корисно, просто і досить швидко.
Рибні страви дуже корисні, а якщо вам пощастило і вам дісталася царська риба - осетер, то я пораджу посмажити стейки з осетра на сковороді гриль. Готується це блюдо дуже легко і досить швидко. Осетра чистити не треба, адже ця риба без луски, його слід добре вимити від слизу. До стейкам з осетра приготуйте смачний соус і подайте їх з овочами або салатом. Рецепт приготування стейка з осетра перед вами, готуємо і насолоджуємося смаком рибки.
- Осетер - 2 кілограма
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без верху)
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
- Сухі ароматні трави - 0, 5 чайних ложки (прованські трави або будь-які інші на ваш смак)

Осетра добре помиємо, видалимо шипи і наріжемо рибу на стейки, товщиною приблизно 3 см. Змащуємо рибу оливковою олією з сіллю, перцем і травами. Даємо полежати-промаринуватися хвилин 10-15.

Щоб краю черевця не розкривалися при смаженні, прикріплює ги zubochistkoy. Добре розігріваємо сковороду-гриль, викладаємо на неї шматочки осетра. Смажимо приблизно 3 хвилини.

Потім акуратно перевертаємо шматочки риби на іншу сторону і смажимо ще хвилини 2.