Рецепт Стейк з осетра фото

Стейк з осетра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Якщо вам дістався осетер, раджу приготувати стейк на сковороді гриль з цієї царської рибки. Гарантую: вийде неймовірно смачно, корисно, просто і досить швидко.

Опис приготування:

Рибні страви дуже корисні, а якщо вам пощастило і вам дісталася царська риба - осетер, то я пораджу посмажити стейки з осетра на сковороді гриль. Готується це блюдо дуже легко і досить швидко. Осетра чистити не треба, адже ця риба без луски, його слід добре вимити від слизу. До стейкам з осетра приготуйте смачний соус і подайте їх з овочами або салатом. Рецепт приготування стейка з осетра перед вами, готуємо і насолоджуємося смаком рибки.

  • Осетер - 2 кілограма
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без верху)
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Сухі ароматні трави - 0, 5 чайних ложки (прованські трави або будь-які інші на ваш смак)
стейк з осетра - фото крок 1
Осетра добре помиємо, видалимо шипи і наріжемо рибу на стейки, товщиною приблизно 3 см. Змащуємо рибу оливковою олією з сіллю, перцем і травами. Даємо полежати-промаринуватися хвилин 10-15.
стейк з осетра - фото крок 2
Щоб краю черевця не розкривалися при смаженні, прикріплює ги zubochistkoy. Добре розігріваємо сковороду-гриль, викладаємо на неї шматочки осетра. Смажимо приблизно 3 хвилини.
стейк з осетра - фото крок 3
Потім акуратно перевертаємо шматочки риби на іншу сторону і смажимо ще хвилини 2.

Схожі рецепти