Суп з оленини
(покроковий рецепт з фото)
Ще в давні часи цей густий і ароматний суп надавав сил мисливцям, пастухам і солдатам. Пропоную вам простий рецепт супу з оленини з гречкою і овочами - незамінний для голодних чоловіків!
Оленина по праву вважається делікатесом - м'ясо у оленя пісне, щільне, смачне. Звичайно, як і будь-яка інша дичина, оленина жорсткіше, ніж яловичина або, тим більше свинина, але правильно приготувавши її, ви не пошкодуєте - такою багатою гамою смаку і аромату порадує вас це м'ясо! До того ж, у відварному і тушкованому вигляді оленина стає м'якою і ніжною.
Звичайно, найкраще суп з оленини варити на багатті або мангалі, але і звичайна кухонна плита цілком підійде, головне, щоб м'ясо було якісне, а настрій - гарне!
Оленина надає бульйону специфічний темний колір, тому я пропоную вашій увазі рецепт супу з оленини з гречкою. Більше вам практично нічого не знадобиться - лише трохи овочів і зелені, а також сметана для подачі. Все інше зробить ароматне і смачне м'ясо.
- Оленина (грудинка) - 1 кілограм
- Гречка - 1 Склянка
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець запашний горошком - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків