Суп з квасолі без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не вживає м'яса або просто любить овочеві супчики, я викладаю цей рецепт. Він розповість про те, як приготувати суп з квасолі без м'яса з великою кількістю різноманітних яскравих овочів.
Цей овочевий суп виходить досить ситний саме завдяки квасолі. Ви можете взяти будь-яку квасоля, але мені здається, що за кольором в цей супчик підходить саме звичайна біла квасоля.
Що стосується нарізки овочів, то вибирайте довільний розмір і форму, як вам зручніше.
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Селера - 3 штуки (стебла)
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Помідори - 1 штука
- Кабачок або цукіні - 1 штука
- Капуста червона - 0, 5 штуки(polkochana)
- Капуста калі - 0, 5 штуки(polkochana)
- Квасоля консервована - 420 грам
- Бульйон овочевий - 1, 5 L
- Сіль, перець - За смаком

Спершу всі овочі треба дрібно нарізати, з квасолі злити рідину. На олії обсмажте до золотистого кольору цибулю і моркву, потім додайте туди часник, кабачок, селера.

Перекладаємо обсмажені овочі в каструлю і заливаємо овочевим бульйоном, ставимо варитися на середній вогонь.

Через пару хвилин додаємо всі інші інгредієнти і варимо супчик 30 хвилин.

За пару хвилин до готовності додаємо сіль за смаком і трохи запашного перцю.