Суп з кабачків і баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Цей ароматний і смачний суп - досить просте блюдо, яке можна готувати цілий рік. Рецепт приготування настільки простий і швидкий, що з ним впорається будь-який початківець кулінар.
Суп з кабачків і баклажанів прекрасно підійде для дієтичного харчування, він відмінно втамує відчуття голоду і ви абсолютно не отримаєте багато калорій. Такий апетитний і ароматний суп чудово підійде для хорошого сімейного обіду і дозволить урізноманітнити меню. Порадуйте рідних і друзів цим чудовим супом. Ділюся з вами рецептом, як приготувати суп з кабачків і баклажанів.
- Баклажан - 1 штука (маленький)
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L (або бульйон)
Підготуйте всі інгредієнти.
Всі овочі наріжте кубиками.
Поставте на плиті воду або бульйон, доведіть до кипіння, додайте моркву.
У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажте нарізані баклажани.
До баклажанів додайте цибулю, обсмажуйте разом.
У каструлю додайте картоплю. Варіть 5 хвилин.
Додайте обсмажені баклажани, варите 3 хвилини.
Додайте кабачок, варите 5 хвилин.
Додати сіль за смаком. Ароматний суп готовий!
Розлийте суп по тарілках. Подавайте зі сметаною.
Смачного!