Рецепт Суп з груздями фото

Суп з груздями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Грузді
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любитель грибних супів, то рецепт супу з груздями вам напевно сподобається і стане в нагоді. Простий в приготуванні і бюджетний суп, але смак його - просто королівський.

Опис приготування:

До вашої уваги - рецепт приготування супу з груздями. Абсолютно нічого складного в приготуванні немає, ніяких дивовижних інгредієнтів не потрібно, тільки найпростіше і необхідне. Рекомендую спробувати, якщо у вас в наявності є свіжі грузді.

Отже, як приготувати суп з груздями:

Для приготування супу з груздями треба взяти необхідну кількість грибів, попередньо промивши їх, і відварити 5-7 хвилин в підсоленій воді. У киплячу воду опустити нарізану кубиками картоплю, варити 5-10 хвилин. Потім сюди ж опустити підготовлені гриби і варити ще хвилин 10-15. Додати пасеровану цибулю, часник, посолити, поперчити. Щоб суп був ніжніше, його треба притомленим на повільному вогні під кришкою хвилин 10-15. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.

Смачного!


  • Грузді - 400-500 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Свіжа зелень - - За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
До вашої уваги - рецепт приготування супу з груздями. Абсолютно нічого складного в приготуванні немає, ніяких дивовижних інгредієнтів не потрібно, тільки найпростіше і необхідне. Рекомендую спробувати, якщо у вас в наявності є свіжі грузді.

Отже, як приготувати суп з груздями:

Для приготування супу з груздями треба взяти необхідну кількість грибів, попередньо промивши їх, і відварити 5-7 хвилин в підсоленій воді. У киплячу воду опустити нарізану кубиками картоплю, варити 5-10 хвилин. Потім сюди ж опустити підготовлені гриби і варити ще хвилин 10-15. Додати пасеровану цибулю, часник, посолити, поперчити. Щоб суп був ніжніше, його треба притомленим на повільному вогні під кришкою хвилин 10-15. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти