Суп з груздями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель грибних супів, то рецепт супу з груздями вам напевно сподобається і стане в нагоді. Простий в приготуванні і бюджетний суп, але смак його - просто королівський.
До вашої уваги - рецепт приготування супу з груздями. Абсолютно нічого складного в приготуванні немає, ніяких дивовижних інгредієнтів не потрібно, тільки найпростіше і необхідне. Рекомендую спробувати, якщо у вас в наявності є свіжі грузді.
Отже, як приготувати суп з груздями:
Для приготування супу з груздями треба взяти необхідну кількість грибів, попередньо промивши їх, і відварити 5-7 хвилин в підсоленій воді. У киплячу воду опустити нарізану кубиками картоплю, варити 5-10 хвилин. Потім сюди ж опустити підготовлені гриби і варити ще хвилин 10-15. Додати пасеровану цибулю, часник, посолити, поперчити. Щоб суп був ніжніше, його треба притомленим на повільному вогні під кришкою хвилин 10-15. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.
Смачного!
- Грузді - 400-500 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Свіжа зелень - - За смаком
- Крем - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
Отже, як приготувати суп з груздями:
Для приготування супу з груздями треба взяти необхідну кількість грибів, попередньо промивши їх, і відварити 5-7 хвилин в підсоленій воді. У киплячу воду опустити нарізану кубиками картоплю, варити 5-10 хвилин. Потім сюди ж опустити підготовлені гриби і варити ще хвилин 10-15. Додати пасеровану цибулю, часник, посолити, поперчити. Щоб суп був ніжніше, його треба притомленим на повільному вогні під кришкою хвилин 10-15. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.
Смачного!