Пиріг з груздями
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з груздями простий в приготуванні і не вимагає великих витрат - ні тимчасових, ні фінансових. Однак незважаючи на свою простоту пиріг з груздями виходить дуже смачним - рекомендую спробувати!
Рецепт приготування пирога з груздями гранично простий, нічого хитрого в ньому немає, впорається навіть початківець. Я рекомендую використовувати для цього пирога солоні грузді, однак якщо у вас свіжі - просто пріжарьте їх і додайте в начинку, вийде теж смачно.
Отже, як приготувати пиріг з груздями:
1. Спочатку ми займемося приготуванням тіста. Для цього змішаємо кисле молоко, рослинна олія, цукор, сіль і лимонну кислоту (збивати необхідно не менше 3-5 хвилин, щоб цукор розчинився).
2. Беремо борошно, просіюємо її 2 рази.
3. Потім додаємо борошно в кисле молоко, ретельно перемішуючи. Важливо, щоб тісто вийшло м'яким, однорідним, без грудочок.
4. Тепер приступимо до приготування начинки. Цибуля чистий, режим кільцями й обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі.
5. Гриби миємо, ріжемо (тільки не дуже дрібно) і додаємо до цибулі. Обсмажуємо нашу начинку 3-5 хвилин.
6. Беремо тісто, ділимо його на 2 частини.
7. Одну частину тіста кладемо на змащений олією лист, зверху викладаємо грибну начинку, накриваємо другою частиною тіста. Zashtipиvaem кінець.
8. Ставимо пиріг в розігріту духовку і запікаємо при 180 градусах до рум'яної скоринки.
Готово! Смачного!
- Борошно - 450 грам
- Рослинна олія - 250 грам(150 г - в тісто, 100 г - в начинку)
- Кисле молоко - 500 грам
- Цукор - 100 грам
- Солоні грузді - 1 кілограм
- Цибуля - 4 штуки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Лимонна кислота - 1 грам
Отже, як приготувати пиріг з груздями:
1. Спочатку ми займемося приготуванням тіста. Для цього змішаємо кисле молоко, рослинна олія, цукор, сіль і лимонну кислоту (збивати необхідно не менше 3-5 хвилин, щоб цукор розчинився).
2. Беремо борошно, просіюємо її 2 рази.
3. Потім додаємо борошно в кисле молоко, ретельно перемішуючи. Важливо, щоб тісто вийшло м'яким, однорідним, без грудочок.
4. Тепер приступимо до приготування начинки. Цибуля чистий, режим кільцями й обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі.
5. Гриби миємо, ріжемо (тільки не дуже дрібно) і додаємо до цибулі. Обсмажуємо нашу начинку 3-5 хвилин.
6. Беремо тісто, ділимо його на 2 частини.
7. Одну частину тіста кладемо на змащений олією лист, зверху викладаємо грибну начинку, накриваємо другою частиною тіста. Zashtipиvaem кінець.
8. Ставимо пиріг в розігріту духовку і запікаємо при 180 градусах до рум'яної скоринки.
Готово! Смачного!