Рецепт Пиріг з груздями фото

Пиріг з груздями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Грузді
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-7
Час приготування: 50 хв.

Пиріг з груздями простий в приготуванні і не вимагає великих витрат - ні тимчасових, ні фінансових. Однак незважаючи на свою простоту пиріг з груздями виходить дуже смачним - рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Рецепт приготування пирога з груздями гранично простий, нічого хитрого в ньому немає, впорається навіть початківець. Я рекомендую використовувати для цього пирога солоні грузді, однак якщо у вас свіжі - просто пріжарьте їх і додайте в начинку, вийде теж смачно.

Отже, як приготувати пиріг з груздями:

1. Спочатку ми займемося приготуванням тіста. Для цього змішаємо кисле молоко, рослинна олія, цукор, сіль і лимонну кислоту (збивати необхідно не менше 3-5 хвилин, щоб цукор розчинився).

2. Беремо борошно, просіюємо її 2 рази.

3. Потім додаємо борошно в кисле молоко, ретельно перемішуючи. Важливо, щоб тісто вийшло м'яким, однорідним, без грудочок.

4. Тепер приступимо до приготування начинки. Цибуля чистий, режим кільцями й обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі.

5. Гриби миємо, ріжемо (тільки не дуже дрібно) і додаємо до цибулі. Обсмажуємо нашу начинку 3-5 хвилин.

6. Беремо тісто, ділимо його на 2 частини.

7. Одну частину тіста кладемо на змащений олією лист, зверху викладаємо грибну начинку, накриваємо другою частиною тіста. Zashtipиvaem кінець.

8. Ставимо пиріг в розігріту духовку і запікаємо при 180 градусах до рум'яної скоринки.

Готово! Смачного!

  • Борошно - 450 грам
  • Рослинна олія - 250 грам(150 г - в тісто, 100 г - в начинку)
  • Кисле молоко - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Солоні грузді - 1 кілограм
  • Цибуля - 4 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Лимонна кислота - 1 грам
Рецепт приготування пирога з груздями гранично простий, нічого хитрого в ньому немає, впорається навіть початківець. Я рекомендую використовувати для цього пирога солоні грузді, однак якщо у вас свіжі - просто пріжарьте їх і додайте в начинку, вийде теж смачно.

Отже, як приготувати пиріг з груздями:

1. Спочатку ми займемося приготуванням тіста. Для цього змішаємо кисле молоко, рослинна олія, цукор, сіль і лимонну кислоту (збивати необхідно не менше 3-5 хвилин, щоб цукор розчинився).

2. Беремо борошно, просіюємо її 2 рази.

3. Потім додаємо борошно в кисле молоко, ретельно перемішуючи. Важливо, щоб тісто вийшло м'яким, однорідним, без грудочок.

4. Тепер приступимо до приготування начинки. Цибуля чистий, режим кільцями й обсмажуємо на розпеченому рослинному маслі.

5. Гриби миємо, ріжемо (тільки не дуже дрібно) і додаємо до цибулі. Обсмажуємо нашу начинку 3-5 хвилин.

6. Беремо тісто, ділимо його на 2 частини.

7. Одну частину тіста кладемо на змащений олією лист, зверху викладаємо грибну начинку, накриваємо другою частиною тіста. Zashtipиvaem кінець.

8. Ставимо пиріг в розігріту духовку і запікаємо при 180 градусах до рум'яної скоринки.

Готово! Смачного!

Схожі рецепти