Суп з гречкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт супу з гречкою напевно відомий кожній господині, адже цей суп - один з найпопулярніших в слов'янських народах. І це не дивно: суп дійсно виходить дуже поживний і смачний.
Уже за назвою зрозуміло, що даний суп - справжнє російське блюдо, а тому я його вам і рекомендую, бо патріотично я ставлюся до нашої російської кухні. Простий рецепт супу з гречкою знають багато, а якщо ви не в їх числі, то вам на допомогу - моє опис приготування. На виході у вас вийде дивно ситний і поживний суп, яким можна нагодувати кого завгодно. Читайте, як зробити суп з гречкою, і негайно приступайте до справи!
- Гречка - 200 грам
- М'ясо - 500-700 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морквина - 1 штука
- Часник - 2-3 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Нарізаємо м'ясо шматочками
Заливаємо водою і варимо 60 - 90 хвилин
Дрібно нарізаємо цибулю.
Морквину натираємо на терочке.
Наарезаем картопельку так, як зазначено на фото.
Обсмажуємо цибулю на сковорідці хвилин 5-7, після чого додаємо моркву і обсмажуємо все це разом.
Додаємо картоплю в бульйон і солимо.
У закипілий бульйон додаємо гречку і хвилин 10 варимо
Цибулю і моркву з нашої сковорідки переміщаються в каструлю. Варимо ще хвилин 10 - 15 до повної готовності