Суп з фрикадельками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно ніжне перша страва, яке ідеально впишеться в ваш повсякденний раціон харчування! Суп з фрикадельками і сиром виходить дуже легким, з приємним вершковим присмаком і чудовим ароматом!
Як приготувати суп з фрикадельками і сиром в домашніх умовах? На це питання легше відповісти, якщо спробувати зробити аналогічний суп самостійно. Повірте, що нічого складного в приготуванні цієї страви немає. Вершковий сир можна замінювати на звичайний плавлений сирок, хоч він і гірше розчиняється в рідині, але смак не псує вже точно. Хай щастить!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1/2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Сир вершковий - 1/2 штуки (упаковки)
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Паприка - 1 Ст. Ложка
Одну цибулину очищаємо, і пропускаємо через м'ясорубку. З'єднуємо з фаршем, сіллю і перцем. Ретельно вимішуємо кілька хвилин і скочується масу в кулю. Мокрими руками відщипуємо по шматочку фаршу, формуємо невеликі фрикадельки.
Картопля очищаємо і нарізаємо смужками.
Цибулину і моркву очищаємо. Лук подрібнюємо, а морква трьом на тертці. Помідор обшпарюємо окропом, акуратно видаляємо шкірку і нарізаємо м'якоть дрібними шматочками.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву до м'якості. Додаємо томат, паприка, подрібнену зелень і будь-які інші спеції. tusim 3-4 хвилини, помішуючи.
Кип'ятимо воду в 3-х літровій каструлі. Опускаємо в киплячу воду фрикадельки. Акуратно перемішуємо і варимо на середньому вогні 7-8 хвилин.
Тепер додайте картоплю, перемішайте і ще раз доведіть до кипіння, видаляючи піну. Варіть до напівготовності картоплі, потім додайте тушковані овочі. Через кілька хвилин починаємо поступово додавати вершковий сир. Плавними рухами розмішуємо його в каструлі до повного розчинення.
Пробуємо суп на сіль і перець, варимо ще 5 хвилин. Якщо у вас залишилася зелень, можна її додати.
Смачного!