Щавлевий супчик з фрикадельками і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Так багато різноманітних рецептів супів є тільки на пострадянському просторі! Хочу запропонувати варіант, як приготувати щавлевий супчик з фрикадельками і плавленим сиром дуже швидко і смачно.
Для приготування фрикадельок я використовувала індиче фарш, але взяти можна будь-який інший на ваш смак. Щавель використовую консервований, але зі свіжим буде ще смачніше. Загалом, без зайвих слів раджу спробувати приготувати таке перше блюдо!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 1 кілограм
- Щавель - 0, 5 L
- Вода - 4 L
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Плавлений сирок - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Для приготування фрикадельок замісіть фарш. Додайте в нього манну крупу, сіль і перець.
2. Змастіть руки рослинним маслом і сформуйте з фаршу фрикадельки.
3. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками. Залийте водою і поставте на вогонь закипати.
4. Для засмажкою наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Підсмажте цибулю до прозорості, потім відправте на сковороду морквину. Плавлений сир наріжте кубиками і теж викладіть на сковороду. Залийте двома ополониками картопляного відвару.
5. Коли картопля буде майже готовий, відправте в каструлю зажарку і фрикадельки.
6. Для 5 хвилин до готовності супу закладайте в нього щавель.
7. Перед подачею додайте варене яйце і сметану