Щавлевий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати легкий супчик, то придивіться до рецептом щавлевого супу з фрикадельками. Подаючи його до обіднього столу, ви порадуєте своїх близьких ніжним ароматом і приємним смаком.
Це вдалий рецепт підкаже, як приготувати щавлевий суп з фрикадельками. Для цього буде потрібно трохи компонентів. Основними з яких є щавель і куряче м'ясо. Підготувати трохи фаршу і сформувати з нього фрикадельки дуже легко. У нього не потрібно додавати жир або перекручувати сало, інакше бульйон буде дуже жирним. Є ще один невеликий нюанс: щавель додається тільки тоді, коли картопля повністю зваритися, інакше він буде твердим.
- Картопля - 5 штук
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
- Яйця курячі - 1 штука
- Щавель свіжий - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - За смаком
- Крем - За смаком
1. Перед тим, як приготувати щавлевий суп з фрикадельками, підготуйте фарш. Для цього помийте філе курки і пропустіть через м'ясорубку.
2. Додайте до фаршу спеції і трохи манки, злегка присолите. Все ретельно перемішайте. Сформуйте невеликі фрикадельки і залиште їх ненадовго, щоб злегка набрякла манка.
3. Поставте на вогонь каструлю з водою. Картопля помийте, почистіть і наріжте невеликими шматочками (соломкою або кубиками). Викладіть його в нагріту воду.
4. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Після того, як картопля закипить, покладіть до нього фрикадельки. Дочекайтеся, поки вони закиплять, і зніміть шум. Після цього викладіть нарізану цибулю в бульйон.
5. Потім переберіть щавель. Для приготування залиште тільки молоді листочки без стебел. Щавель ретельно помийте під проточною водою. Після чого наріжте листя соломкою. Коли повністю звариться картопля і фрикадельки, викладіть щавель в каструлю.
6. Збийте куряче яйце віночком. Влийте його в суп після того, як закипить щавель. Вводите яйце поступово, весь час помішуючи. Коли яйце провариться пару хвилин - суп готовий. Подавайте до столу разом зі сметаною. Смачного.