Суп щавлевий з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп зазвичай готують зі свіжим щавлем, але не в сезон можна використовувати або заморожений, або консервований щавель. Звичайно, настільки сильного аромату і смаку не буде, але все одно смачно!
Рецепт, як приготувати щавлевий суп з фрикадельками не складніше, ніж рецепт будь-якого іншого супу. Родзинку супу надають фрикадельки з свинячого фаршу. Цей суп я люблю готувати навесні, коли з'являється молодий щавель, але навіть взимку цей щавлевий суп дуже смачний.
- Свинячий фарш - 250 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Щавель консервований - 200 грам (або свіжий)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Для початку підготуємо всі необхідні для приготування супу щавлевого з фрикадельками інгредієнти.
Фарш посоліть і поперчіть за смаком, сформуйте з нього невеликі кульки. Фарш можна використовувати покупної, а можна і самим зробити.
Картопля очистіть і поріжте невеликими шматочками.
У каструлю з киплячою водою відправте картопля.
Коли вода закипить знову, додайте фрикадельки, варите 20 хвилин.
Цибуля поріжте кубиками і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Коли картопля і фрикадельки будуть майже готові, відправте в каструлю пасеровану цибулю.
Туди ж відправте і консервований щавель.
Відварені круто яйця подрібніть і відправте в суп. Варіть до готовності всіх інгредієнтів.
Сметану можна додати прямо в каструлю і проварити пару хвилин, але я віддаю перевагу додавати її кожному в тарілку. Суп готовий, смачного!