Рецепт Суп з домашньою локшиною фото

Суп з домашньою локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Птах, Курка, Цибуля, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Хочете, покажу вам, як приготувати суп з домашньою локшиною? Це дуже корисний рецепт, адже таку локшину можна використовувати і для супів, і для других гарячих страв з м'ясом і соусами.

Я дуже люблю цей суп. По перше, сам по собі він дуже смачний, оригінальний і ситний. По-друге, після його приготування залишається багато курячого м'яса і локшина, які потім можна використовувати для інших страв. Вельми вигідно, погодьтеся

  • Борошно пшеничне - 360 грам (для локшини)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (для локшини)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для локшини)
  • Вода - 235 мілілітрів (для локшини)
  • Курка - 1-1, 5 кілограма (ціла тушка)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 8 зубчиків
  • Ламінарний - За смаком (їстівні водорості)
  • Імбир - 1-2 Dolek (шматочок 1-2 см)
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цукіні - 1 штука (маленького розміру)
суп з домашньою локшиною - фото крок 1
Спочатку треба приготувати локшину. Для цього З'єднуємо воду з маслом і поступово всипаємо туди борошно з сіллю, гарненько вимішуємо тісто.
суп з домашньою локшиною - фото крок 2
На присипаному борошном столі розгортає тісто в пласт близько 4 мм завтовшки, потім краю загортаємо до середини, Щоб отримати 3 шару.
суп з домашньою локшиною - фото крок 3
Нарізаємо тісто смужками близько 4 мм шириною. Ось і готова локшина.
суп з домашньою локшиною - фото крок 4
Вимиту курячу тушку заливаємо в каструлі водою, додаємо половинку ріпчастої цибулини, зубчики часнику і пучки зеленої цибулі.
суп з домашньою локшиною - фото крок 5
Поки вариться бульйон, цукіні нарізаємо тонкими смужками.
суп з домашньою локшиною - фото крок 6
Курку варимо близько години.
суп з домашньою локшиною - фото крок 7
Дістаємо тушку з бульйону і відокремлюємо частина м'яса, яка назад піде в суп. А бульйон проціджуємо.
суп з домашньою локшиною - фото крок 8
Повертаємо м'ясо в каструлю, туди кладемо що залишилася половинку лука, нарізану півкільцями, водорості, подрібнений імбир, цукіні. Вливаємо соєвий соус, кладемо частину локшини і варимо до її м'якості.
суп з домашньою локшиною - фото крок 9
При подачі прикрашаємо супчик зеленню.

Схожі рецепти