Суп з домашньою локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, покажу вам, як приготувати суп з домашньою локшиною? Це дуже корисний рецепт, адже таку локшину можна використовувати і для супів, і для других гарячих страв з м'ясом і соусами.
Я дуже люблю цей суп. По перше, сам по собі він дуже смачний, оригінальний і ситний. По-друге, після його приготування залишається багато курячого м'яса і локшина, які потім можна використовувати для інших страв. Вельми вигідно, погодьтеся
- Борошно пшеничне - 360 грам (для локшини)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для локшини)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для локшини)
- Вода - 235 мілілітрів (для локшини)
- Курка - 1-1, 5 кілограма (ціла тушка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 8 зубчиків
- Ламінарний - За смаком (їстівні водорості)
- Імбир - 1-2 Dolek (шматочок 1-2 см)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукіні - 1 штука (маленького розміру)
Спочатку треба приготувати локшину. Для цього З'єднуємо воду з маслом і поступово всипаємо туди борошно з сіллю, гарненько вимішуємо тісто.
На присипаному борошном столі розгортає тісто в пласт близько 4 мм завтовшки, потім краю загортаємо до середини, Щоб отримати 3 шару.
Нарізаємо тісто смужками близько 4 мм шириною. Ось і готова локшина.
Вимиту курячу тушку заливаємо в каструлі водою, додаємо половинку ріпчастої цибулини, зубчики часнику і пучки зеленої цибулі.
Поки вариться бульйон, цукіні нарізаємо тонкими смужками.
Курку варимо близько години.
Дістаємо тушку з бульйону і відокремлюємо частина м'яса, яка назад піде в суп. А бульйон проціджуємо.
Повертаємо м'ясо в каструлю, туди кладемо що залишилася половинку лука, нарізану півкільцями, водорості, подрібнений імбир, цукіні. Вливаємо соєвий соус, кладемо частину локшини і варимо до її м'якості.
При подачі прикрашаємо супчик зеленню.