Суп з черешні з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Початок літа - короткий сезон смачної ягоди черешні. Пропоную вам рецепт, як приготувати суп з черешні з морозивом. Цей приголомшливо смачний і освіжаючий десерт сподобається і дітям, і дорослим.
У літню спеку спробуйте обов'язково цей ягідний суп. Можливо, він сподобається вам настільки, що ви будете готувати його кожен день в сезон свіжої черешні. Всього 10 хвилин - і перед вами легкий і смачний десерт з черешні з морозивом. Приємних вам клопоту на кухні!
- Черешня червона - 500 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- М'ята - 4-6 штук (листочки)
- Гвоздика - 2 штуки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Морозиво - 150 грам
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте необхідні продукти. Черешню промийте, видаліть кісточки.
Черешню, цукор за смаком і трохи цедри лимона подрібніть в блендері.
Сік черешні, виділився при видаленні кісточок, лимонний сік і воду змішайте з крохмалем. Додайте гвоздику і листя м'яти, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім видаліть м'яту і гвоздику.
Сік черешні, виділився при видаленні кісточок, лимонний сік і воду змішайте з крохмалем. Додайте гвоздику і листя м'яти, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім видаліть м'яту і гвоздику.
Додайте ягідне пюре, перемішайте, прогрейте 1 хвилину. Зніміть з вогню, остудіть і розлийте порційно.
Додайте кульку морозива, прикрасьте листком м'яти і половинками черешні. Смачного!