Рецепт Суп з черешні з морозивом фото

Суп з черешні з морозивом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Літні , Десерт , Полудень
Солодке , Супи , Холодні супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Початок літа - короткий сезон смачної ягоди черешні. Пропоную вам рецепт, як приготувати суп з черешні з морозивом. Цей приголомшливо смачний і освіжаючий десерт сподобається і дітям, і дорослим.

Опис приготування:

У літню спеку спробуйте обов'язково цей ягідний суп. Можливо, він сподобається вам настільки, що ви будете готувати його кожен день в сезон свіжої черешні. Всього 10 хвилин - і перед вами легкий і смачний десерт з черешні з морозивом. Приємних вам клопоту на кухні!


  • Черешня червона - 500 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • М'ята - 4-6 штук (листочки)
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Морозиво - 150 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
суп з черешні з морозивом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Черешню промийте, видаліть кісточки.
суп з черешні з морозивом - фото крок 2
Черешню, цукор за смаком і трохи цедри лимона подрібніть в блендері.
Сік черешні, виділився при видаленні кісточок, лимонний сік і воду змішайте з крохмалем. Додайте гвоздику і листя м'яти, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім видаліть м'яту і гвоздику.
суп з черешні з морозивом - фото крок 3
Додайте ягідне пюре, перемішайте, прогрейте 1 хвилину. Зніміть з вогню, остудіть і розлийте порційно.
суп з черешні з морозивом - фото крок 4
Додайте кульку морозива, прикрасьте листком м'яти і половинками черешні. Смачного!

Схожі рецепти