Банановий десерт з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий банановий десерт з морозивом - що може бути смачніше? А чи знаєте ви про те, що для того, щоб покуштувати його, зовсім не обов'язково вибиратися в кафе. Все просто можна зробити вдома.
Пропоную вашій увазі дивно легкий і смачний рецепт десерту з бананів з морозивом. Напевно, Кожний знає, що на батьківщині бананів з цього фрукта готують дуже багато страв. В тому числі їх смажать. За цим рецептом нам якраз і належить посмажити банани. Але не лякайтеся, зробити це дуже легко. Фактично фрукти обсмажуються в масляній карамелі, за рахунок чого набувають дуже ніжний смак і апетитний вигляд. До цього десерту можна підготувати шоколадну глазур або тертий шоколад (або посилити смак екзотики кокосовою стружкою).
- Банан - 2 штуки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки (пісок)
- Морозиво - 200 грам
1. Перед тим як приготувати банановий десерт з морозивом, необхідно правильно вибрати основний інгредієнт. Так як банани належить посмажити, то вибирати треба тверді і не дуже стиглі. Зніміть з фрукта шкірку, наріжте м'якоть на однакового розміру шматочки (товщиною приблизно 3 см).
2. На середній вогонь встановіть сковорідку. Потім покладіть в неї шматочок вершкового масла. Як тільки воно розтопиться, відразу ж всипте цукор і постійно помішуйте. Не допускайте, щоб масло і цукор пригоріли.
3. Потім викладіть шматочки банана в прогріту цукрово-масляну суміш. Кожен шматочок обсмажуйте з двох сторін. Досить кількох хвилин, щоб банан почав міняти колір. Дістаньте готові шматочки бананів, викладіть їх на паперовий рушник. Необхідно позбутися зайвого жиру.
4. Викладіть на блюдо остиглі банани, а поруч покладіть морозиво. Смачний десерт готовий, можна ласувати!