Банановий десерт
(покроковий рецепт з фото)
Подібний банановий десерт вперше спробувала в кафе, потім спробувала відтворити вдома - вийшло ще смачніше, ніж в кафе. Ділюся рецептом.
Коли ставиш на стіл банановий десерт, ніхто спочатку навіть не здогадується, що він дійсно з банана. Десерт виходить червоно-рожевого кольору, тому все відразу думають - тут вишня, полуниця або малина, але ніяк не банан Якщо любите смак бананових коктейлів, то і банановий десерт повинен вам сподобатися. Рекомендую!
- Банан - 3 штуки
- Зефір - 400 мілілітрів
- Цукор - 2/3 склянки
- Желатин - 30 грам
- Крем - 400 мілілітрів
Банани очищаємо від шкірки і ріжемо на невеликі шматочки.
Приблизно на такі ж шматочки нарізаємо наш зефір.
Кладемо зефір і банани в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності.
Потім змішуємо гарячу сметану з желатином. Сметану можна підігріти в звичайній мікрохвильовці.
Додаємо цукор і перемішуємо.
Змішуємо вершкову масу з бананової.
Збиваємо блендером цю масу до однорідності.
Розливаємо масу по порційних піалах, ставимо в холодильник на 2-3 годину. Перед подачею прикрашаємо, наприклад, свіжими ягідками і листям м'яти.