Банановий пудинг (десерт в склянці)
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати банановий пудинг (десерт в склянці), який за консистенцією нагадує повітряні хмари. Дуже смачний і красивий десерт, який легко приготувати!
Пудинг - відмінний варіант легкого в приготуванні, але неймовірно смачного і красивого десерту, який стане прикрасою святкового столу. Виходить десерт в міру солодким, тому за бажанням можете додати кленовий сироп або мед. Якщо ви хочете надати йому більше кольору, додайте трохи куркуми.
- Борошно - 20 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Жовток - 3 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 3 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сухе печиво - 1 Склянка
1. Для початку жовтки одягли від білків і збийте за допомогою міксера з цукром в міцну піну. Далі невеликими порціями додайте крохмаль з борошном, постійно збиваючи масу.
2. Далі молоко змішайте з ваніллю і нагрійте на вогні, щоб ваніль дала запах. Коли молоко трохи охолоне, додайте його до желтковой масі, постійно збиваючи.
3. Далі поставте масу на вогонь і доведіть до кипіння, щоб вона стала трохи гущі. Після цього накрийте її плівкою і відправте в холодильник, щоб маса охолола.
4. Тим часом приготуйте бананове пюре: трохи пам'ятаєте банан вилкою або блендером. Додайте його до остигнула желтковой масі і збийте міксером. У склянку, в якому будете подавати пудинг, насипте подрібнене печиво, додайте кілька скибочок банана і додайте сам пудинг.
5. Прикрасьте листям м'яти. Смачного!