Яблучний пиріг в склянці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна ідея приготування яблучного пирога порційно. Крім того, він і готується всього 5 хвилин, випікати ми його будемо в мікрохвильовці. Рецепт незамінний в ситуації "неждані гості"!
Звичайно, пиріг необов'язково повинен бути яблучним, - підійдуть будь-які сезонні фрукти і ягоди. Виходить дуже смачно!
- Кефір - 1 Ст. Ложка
- Яблуко - 1/2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Мед - 50 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Змішайте кефір, розтоплене масло, розпушувач і мед.
2. Додайте борошно і сметану.
3.Додайте яйце і корицю.
4. Все добре перемішайте.
5.. Додайте ошпарений родзинки.
6. Потім додайте натерте яблуко.
7. Кожен стакан наполовину наповніть тістом.
8. Готуйте в мікрохвильовці при потужності 800-1000 Ватт 2 хвилини. Смачного!