Суп в скoроваpке
(покроковий рецепт з фото)
У нашому житті з'явилося безліч пристосувань-помічників: кухонні комбайни, блендери, мультиварки, скороварки. Нещодавно зовсім я дізналася, як приготувати суп в скороварці, цим з вами і поділюся.
«Три в одному» - саме так можна охарактеризувати цей смачний гороховий суп: і смачно, і корисно і економно. А при наявності скороварки ще і дуже просто готується!
- Свинина - 1.2 кілограма (з кісточкою)
- Горох подрібнений - 2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 0.5 штуки
- Зелень петрушки - 10 грам
- Зелень кропу - 10 грам
- Сіль - За смаком
1
Покладіть в скороварку м'ясо, додайте 2 літра води, сіль. Варіть 1 час.
2
Промийте подрібнений горох, дрібно наріжте моркву, цибуля і перець.
3
Готове м'ясо дістаньте з бульйону, додайте 0.5 літра води і покладіть в скороварку овочі і горох. Варіть до розварювання гороху 1-1.5 годину.
4
Нарізане порційними шматочками м'ясо розкладіть по тарілках, залийте гарячим супом, посипте зеленню. За бажанням додайте білих сухариків.