Рецепт Суп в скoроваpке фото

Суп в скoроваpке
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Бобові, Горох
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід
Супи

У нашому житті з'явилося безліч пристосувань-помічників: кухонні комбайни, блендери, мультиварки, скороварки. Нещодавно зовсім я дізналася, як приготувати суп в скороварці, цим з вами і поділюся.

«Три в одному» - саме так можна охарактеризувати цей смачний гороховий суп: і смачно, і корисно і економно. А при наявності скороварки ще і дуже просто готується!

  • Свинина - 1.2 кілограма (з кісточкою)
  • Горох подрібнений - 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 0.5 штуки
  • Зелень петрушки - 10 грам
  • Зелень кропу - 10 грам
  • Сіль - За смаком
1
Покладіть в скороварку м'ясо, додайте 2 літра води, сіль. Варіть 1 час.
2
Промийте подрібнений горох, дрібно наріжте моркву, цибуля і перець.
3
Готове м'ясо дістаньте з бульйону, додайте 0.5 літра води і покладіть в скороварку овочі і горох. Варіть до розварювання гороху 1-1.5 годину.
4
Нарізане порційними шматочками м'ясо розкладіть по тарілках, залийте гарячим супом, посипте зеленню. За бажанням додайте білих сухариків.

Схожі рецепти