Рецепт Суп рецепти «Пити» фото

Суп рецепти «Пити»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Баранина, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Піті - смачний, ситний і насичений азербайджанський суп, який готується в глиняних горщиках в духовці. Процес не дуже швидкий, але якщо ви любите страви з баранини, обов'язково приготуйте його!

Цей смачний і дуже ситний азербайджанський суп готується довго, але вам не варто шкодувати про витрачений час (тим більше, що готується суп без вашої участі, в духовці). Адже пити вийде дуже смачним і ароматним. У суп можна додати картоплю і каштани приблизно за півтори години до закінчення готування, і він стане ще смачніше. Я сподіваюся, що цей рецепт супу "піті" допоможе вам приготувати відмінне блюдо і всі домочадці буду задоволені.

  • Баранина - 600 грам
  • Гайка - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Алича сушена - 6-8 штук
  • Курдючний жир - 80 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Струшуючи sushenaya - 2 щіпки
  • Сумах - 2 щіпки
рецепт Суп
Розкладаємо цибулю і курдючний жир.
рецепт Суп
І заливаємо водою, щоб вона не доходила до самих кінчиків горщика. Закриваємо кришкою і ставимо в холодну духовку. Включаємо на мінімум.
рецепт Суп
І ось пити готовий, рівень рідини зменшився майже на третину.

Схожі рецепти