Суп рецепти «Пити»
(покроковий рецепт з фото)
Піті - смачний, ситний і насичений азербайджанський суп, який готується в глиняних горщиках в духовці. Процес не дуже швидкий, але якщо ви любите страви з баранини, обов'язково приготуйте його!
Цей смачний і дуже ситний азербайджанський суп готується довго, але вам не варто шкодувати про витрачений час (тим більше, що готується суп без вашої участі, в духовці). Адже пити вийде дуже смачним і ароматним. У суп можна додати картоплю і каштани приблизно за півтори години до закінчення готування, і він стане ще смачніше. Я сподіваюся, що цей рецепт супу "піті" допоможе вам приготувати відмінне блюдо і всі домочадці буду задоволені.
- Баранина - 600 грам
- Гайка - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Алича сушена - 6-8 штук
- Курдючний жир - 80 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Струшуючи sushenaya - 2 щіпки
- Сумах - 2 щіпки
Розкладаємо цибулю і курдючний жир.
І заливаємо водою, щоб вона не доходила до самих кінчиків горщика. Закриваємо кришкою і ставимо в холодну духовку. Включаємо на мінімум.
І ось пити готовий, рівень рідини зменшився майже на третину.