Рецепт Суп «Пити» фото

Суп «Пити»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Супи

Багато національних страв кавказької кухні увійшли в наше щоденне меню. Нас вже не здивуєш чебуреками, haçapuri lagmanom. Але це не означає, що всі рецепти закінчилися. Завжди можна знайти нове.

Сьогодні я вирішила розповісти вам про те, як приготувати суп "піті" . Ця страва азербайджанської кухні дуже ситне. За традицією вариться на баранині з горохом. І як прийнято в багатьох випадках, в нього додають трохи солодких і пряних ноток. З одного боку виходить знайомий наваристий бульйон, а з іншого незвичайний смак.

  • Сало курдючное - 50 грам
  • Баранина - 500-600 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорнослив - 5-6 штук
  • Горох зелений - 0, 5 склянки
  • Трави сушені - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний горошком - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Braai - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
суп
М'ясо промийте, складіть у каструлю і залийте водою. Поставте на вогонь варитися.
суп
Поки баранина вариться, дрібно наріжте сало. Обсмажте його до золотистого кольору.
суп
Потім в сковороду додайте нашатковану цибулю. Обсмажте інгредієнти разом пару хвилин.
суп
Приготуйте заправку, змішавши зажарку з травами, перцем і лавровим листом.
суп
Після закипання води з м'ясом, додайте в суп заправку. Варіть бульйон 1, 5 години на повільному вогні.
суп
Як час пройде, додайте в суп нарізану крупно картопля, томатну пасту і горох.
суп
Варіть суп ще 30 хвилин. А при 5 хвилин до кінця додайте чорнослив, нарізаний шматочками.
суп
Додати сіль вир, якщо потрібно і додайте кінзу. Смачного!

Схожі рецепти