Рецепт Суп пити з баранини фото

Суп пити з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Я дуже люблю м'ясні супи, особливо східну кухню, тому хочу поділитися з вами рецептом приготування супу пити з баранини.

Опис приготування:

Щоб приготувати суп пити з баранини, потрібно спочатку гарненько проварити в горщику м'ясо і горох. Після цього вже додаємо інші інгредієнти. Останній штрих - розбите яйце, яке згортається в горщику.

Розглянемо покроково:

1. Спершу опускаємо в горщик нарізану баранину і цілий цибулю. Потім заливаємо води і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, додаємо нут. Варимо на повільному вогні 4 годину.

2. Викидаємо цибулину, додаємо нарізану картоплю, помідор, зелень, сіль, перець, шафран. Все перемішуємо, закриваємо кришку. Періодично відкриваємо кришку, щоб все перемішати.

3. Через 10-15 хвилин заливаємо в горщик розбите яйце. Пити буде готовий через 2-3 хвилини, як яйце згорнеться.

Можна подавати суп в горщику або розливати по тарілках, вистачить всього на 4-5 порцій.

Смачного!


  • Баранина з кістками - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сухий горох - 1/2 склянки
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Шафран - За смаком
Щоб приготувати суп пити з баранини, потрібно спочатку гарненько проварити в горщику м'ясо і горох. Після цього вже додаємо інші інгредієнти. Останній штрих - розбите яйце, яке згортається в горщику.

Розглянемо покроково:

1. Спершу опускаємо в горщик нарізану баранину і цілий цибулю. Потім заливаємо води і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, додаємо нут. Варимо на повільному вогні 4 годину.

2. Викидаємо цибулину, додаємо нарізану картоплю, помідор, зелень, сіль, перець, шафран. Все перемішуємо, закриваємо кришку. Періодично відкриваємо кришку, щоб все перемішати.

3. Через 10-15 хвилин заливаємо в горщик розбите яйце. Пити буде готовий через 2-3 хвилини, як яйце згорнеться.

Можна подавати суп в горщику або розливати по тарілках, вистачить всього на 4-5 порцій.

Смачного!

Схожі рецепти