Суп пити з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю м'ясні супи, особливо східну кухню, тому хочу поділитися з вами рецептом приготування супу пити з баранини.
Щоб приготувати суп пити з баранини, потрібно спочатку гарненько проварити в горщику м'ясо і горох. Після цього вже додаємо інші інгредієнти. Останній штрих - розбите яйце, яке згортається в горщику.
Розглянемо покроково:
1. Спершу опускаємо в горщик нарізану баранину і цілий цибулю. Потім заливаємо води і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, додаємо нут. Варимо на повільному вогні 4 годину.
2. Викидаємо цибулину, додаємо нарізану картоплю, помідор, зелень, сіль, перець, шафран. Все перемішуємо, закриваємо кришку. Періодично відкриваємо кришку, щоб все перемішати.
3. Через 10-15 хвилин заливаємо в горщик розбите яйце. Пити буде готовий через 2-3 хвилини, як яйце згорнеться.
Можна подавати суп в горщику або розливати по тарілках, вистачить всього на 4-5 порцій.
Смачного!
- Баранина з кістками - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сухий горох - 1/2 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Шафран - За смаком
Розглянемо покроково:
1. Спершу опускаємо в горщик нарізану баранину і цілий цибулю. Потім заливаємо води і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, додаємо нут. Варимо на повільному вогні 4 годину.
2. Викидаємо цибулину, додаємо нарізану картоплю, помідор, зелень, сіль, перець, шафран. Все перемішуємо, закриваємо кришку. Періодично відкриваємо кришку, щоб все перемішати.
3. Через 10-15 хвилин заливаємо в горщик розбите яйце. Пити буде готовий через 2-3 хвилини, як яйце згорнеться.
Можна подавати суп в горщику або розливати по тарілках, вистачить всього на 4-5 порцій.
Смачного!