Суп квасолевий з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп з тушонкою - відмінне рішення для першої страви. Завдяки вмісту в супі м'яса, він виходить смачним і поживним. Таким супом можна насититися так, що друге не знадобиться!
Існує безліч способів приготування квасоляного супу з різними варіаціями. Пропоную Вам спробувати один з них - теж дуже смачний, але особливо ситний і насичений квасолевий суп. Незважаючи на те, що цей варіант включає в себе тушонку, суп виходить не дуже калорійним. Ще один плюс цього рецепту приготування квасоляного супу з тушонкою полягає в тому, що готується страва дуже швидко. Раджу спробувати!
- Консервований - 500 грам (яловича)
- Картопля - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Квасоля - 300 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками.
2. Моркву натираємо на круглій тертці.
3. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
4. Злегка обсмажуємо моркву з цибулею, НЕ вливаючи в сковороду масла.
5. Подрібнені овочі відправляємо в каструлю з киплячою водою (приблизно 2, 5 L).
6. Додаємо в каструлю квасоля, тушонку і лавровий лист. Солимо, перчим. Можна додати будь-які приправи на Ваш смак. Перемішуємо все. Варимо 10 хвилин на маленькому вогні.
7. Готовий супчик посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!