Гороховий суп з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати гороховий суп з тушонкою швидко і легко. Якщо використовувати тушонку замість м'яса, а консервований горошок замість сухого, суп буде готовий вже через півгодини! смачно!
Цей гороховий суп з тушонкою в домашніх умовах готується за півгодини. Він смачний і ситний, так що, якщо немає часу на приготування, я завжди згадую про цей рецепт. Горох можна замінити консервованою квасолею, наприклад. Спробуйте!
- Консервований svinaya - 335 грам(1 банку)
- Горошок консервований - 420 грам(1 банку)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Цибулю і моркву ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі. Картопля чистим, ріжемо брусочками і кидаємо в воду.
2. Коли картопля майже звариться, додамо тушонку і зажарку зі сковороди. На невеликому вогні варимо ще 10 хвилин.
3. Тепер додамо горошок, спеції і зелень. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
4. Суп готовий! Смачного!