Рецепт Гороховий суп з тушонкою фото

Гороховий суп з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти, як приготувати гороховий суп з тушонкою швидко і легко. Якщо використовувати тушонку замість м'яса, а консервований горошок замість сухого, суп буде готовий вже через півгодини! смачно!

Опис приготування:

Цей гороховий суп з тушонкою в домашніх умовах готується за півгодини. Він смачний і ситний, так що, якщо немає часу на приготування, я завжди згадую про цей рецепт. Горох можна замінити консервованою квасолею, наприклад. Спробуйте!

  • Консервований svinaya - 335 грам(1 банку)
  • Горошок консервований - 420 грам(1 банку)
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
гороховий суп з тушонкою - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Цибулю і моркву ріжемо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі. Картопля чистим, ріжемо брусочками і кидаємо в воду.
гороховий суп з тушонкою - фото крок 2
2. Коли картопля майже звариться, додамо тушонку і зажарку зі сковороди. На невеликому вогні варимо ще 10 хвилин.
гороховий суп з тушонкою - фото крок 3
3. Тепер додамо горошок, спеції і зелень. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
гороховий суп з тушонкою - фото крок 4
4. Суп готовий! Смачного!

Схожі рецепти