Суп з щавлю з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати споконвіку російське блюдо, якому вже понад 200 років? Тоді я розповім вам, як приготувати суп з щавлю з тушонкою, який володіє масою корисних речовин і швидко готується.
Суп з щавлю з тушонкою - відмінний варіант для дачі. Подавати його потрібно гарячим, виходить він смачним і ароматним. Буде ще краще, якщо перед подачею в тарілку ви додасте сметану.
Додані в суп сирі яйця перетворюються в пластівці, що можливо вам не сподобається. Якщо так, то зваріть яйця окремо, після чого наріжте їх і додайте в тарілку з супом безпосередньо перед подачею.
- Баночка консервованого м'яса - 1 штука (можна використовувати будь-яку)
- Щавель - 3 пучка(100 грам)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Лук наріжте, як вам зручно: дрібними кубиками або, якщо він невеликий, півкільцями. Моркву натріть на середній терці, а картоплю наріжте шматочками невеликого розміру.
2. Цибулю і моркву обсмажте на олії, в кінці смаження додайте борошно, прогрійте все разом ще хвилину.
3. Доведіть воду до кипіння, киньте в неї нарізану картоплю. Після закипання варіть її 5 хвилин, потім додайте обсмажені овочі.
4. Відразу після овочів додайте тушонку, перемішайте вміст каструлі, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь (ви можете це зробити мінімальним).
5. Поки суп кипить (близько 10 хвилин), щавель промийте, видаліть у нього черешки, наріжте листя. Додайте щавель в каструлю, ще через хвилин 10 додайте сіль і перець за смаком.
6. У мисочці збийте яйця з невеликою кількістю води, в кінці варіння, влийте їх тоненькою цівкою в суп, безперервно помішуючи. Доведіть до кипіння, після чого зніміть з вогню.