Суничний соус
(покроковий рецепт з фото)
З усіх ягідних соусів, чи не найсмачнішою можна назвати суничний соус. З легкою кислинкою, неймовірним ароматом і, до речі, з великою кількістю вітамінів!
Суничний соус чудово поєднується з безліччю солодких страв - з млинцями і оладками, їм можна поливати морозиво і свіжий домашній сирок. Як приготувати суничний соус дивіться в покроковому рецепті.
- Суниця - 500 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ягоду переберіть, очистіть від сміття і помийте. Перекладаємо ягоду в каструльку, додаємо цукор, ванільний цукор і трохи води, близько 50 мл.
Поставте на вогонь. Після закипання варіть ягоду протягом 5 хвилин на повільному вогні.
Суничну масу переливаємо в блендер і збиваємо. Наш соус готовий! Дуже смачно і ароматно!
Смачного!