Суничний мус
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю суницю в сирому вигляді, а коли сира набридає - намагаюся з неї що-небудь приготувати. Суничний мус - один з моїх найулюбленіших рецептів з суниці. Смачний і оригінальний десертик.
Суничний мус - один з моїх найулюбленіших десертів з цієї ягоди. Мус з суниці виходить не дуже солодким, не нудотний - я люблю саме такі муси. Його можна їсти так, можна на що-небудь намазувати, можна додавати в молочні каші - словом, наскільки ваша фантазія дозволяє. Як і більшість інших, суничний мус готується дуже швидко і просто.
- Суниця - 1 Склянка
- Цукор - 1/3 склянки
- Манька - 2 Ст. Ложки
Отже, для приготування суничного мусу нам потрібно всього три інгредієнти - суниця, цукор і трішечки манки.
Суницю потрібно гарненько промити, очистити від листочків, а потім залити склянкою води і поварити близько 5 хвилин.
Тепер додаємо цукор, розмішуємо і варимо ще 5 хвилин - доти, поки повністю не розтане цукор.
Прямо в тій же каструльці утворену масу збиваємо за допомогою блендера до однорідності. Потім всипаємо в масу манку, і варимо ще 4-5 хвилин до загустіння. Знімаємо з вогню - і майже.