Рецепт Суничний мус фото

Суничний мус
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Суниця
Для діабетиків
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Мус
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Обожнюю суницю в сирому вигляді, а коли сира набридає - намагаюся з неї що-небудь приготувати. Суничний мус - один з моїх найулюбленіших рецептів з суниці. Смачний і оригінальний десертик.

Опис приготування:

Суничний мус - один з моїх найулюбленіших десертів з цієї ягоди. Мус з суниці виходить не дуже солодким, не нудотний - я люблю саме такі муси. Його можна їсти так, можна на що-небудь намазувати, можна додавати в молочні каші - словом, наскільки ваша фантазія дозволяє. Як і більшість інших, суничний мус готується дуже швидко і просто.

  • Суниця - 1 Склянка
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Манька - 2 Ст. Ложки
суничний мус - фото крок 1
Отже, для приготування суничного мусу нам потрібно всього три інгредієнти - суниця, цукор і трішечки манки.
суничний мус - фото крок 2
Суницю потрібно гарненько промити, очистити від листочків, а потім залити склянкою води і поварити близько 5 хвилин.
суничний мус - фото крок 3
Тепер додаємо цукор, розмішуємо і варимо ще 5 хвилин - доти, поки повністю не розтане цукор.
суничний мус - фото крок 4
Прямо в тій же каструльці утворену масу збиваємо за допомогою блендера до однорідності. Потім всипаємо в масу манку, і варимо ще 4-5 хвилин до загустіння. Знімаємо з вогню - і майже.

Схожі рецепти