Рецепт Суничне суфле фото

Суничне суфле
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Суниця
Низькокалорійні
Для дітей, Десерт
Випічка, Десерти, Суфле

Суничне суфле - дуже простий в приготуванні десерт. Суфле, без сумніву, сподобається і дорослим, і дітям. Легке, повітряне, з яскравим землянично-вершковим смаком. Обов'язково приготуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування суничного суфле. Попередньо замочіть желатин в воді, а потім доведіть його до кипіння і остудіть. Перебираємо суницю і перетворюємо її в пюре за допомогою блендера. Вершки збиваємо з цукром. Змішуємо суничну масу з вершками і розливаємо суфле в порційний посуд. Ставимо суфле в холодильник для застигання приблизно на 3-4 годину. Хай щастить!

  • Суниця - 300 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
суничне суфле - фото крок 1
Заливаємо желатин 150 мл. Холодної води і залишаємо настоюватися (згідно з інструкцією). Потім ставимо желатин на плиту і доводимо до кипіння. Знімаємо з плити і охолоджуємо.
суничне суфле - фото крок 2
Суницю потрібно перебрати і промити. Подрібнити в блендері.
суничне суфле - фото крок 3
Збиваємо вершки і цукор.
суничне суфле - фото крок 4
Змішайте суничну масу з вершками.
суничне суфле - фото крок 5
Розлийте в гарний посуд для подачі і помістіть суфле в холодильник для застигання. Через 3-4 години суфле буде готове. Смачного!

Схожі рецепти