Суничне суфле
(покроковий рецепт з фото)
Суничне суфле - дуже простий в приготуванні десерт. Суфле, без сумніву, сподобається і дорослим, і дітям. Легке, повітряне, з яскравим землянично-вершковим смаком. Обов'язково приготуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування суничного суфле. Попередньо замочіть желатин в воді, а потім доведіть його до кипіння і остудіть. Перебираємо суницю і перетворюємо її в пюре за допомогою блендера. Вершки збиваємо з цукром. Змішуємо суничну масу з вершками і розливаємо суфле в порційний посуд. Ставимо суфле в холодильник для застигання приблизно на 3-4 годину. Хай щастить!
- Суниця - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 2 Ст. Ложки
Заливаємо желатин 150 мл. Холодної води і залишаємо настоюватися (згідно з інструкцією). Потім ставимо желатин на плиту і доводимо до кипіння. Знімаємо з плити і охолоджуємо.
Суницю потрібно перебрати і промити. Подрібнити в блендері.
Збиваємо вершки і цукор.
Змішайте суничну масу з вершками.
Розлийте в гарний посуд для подачі і помістіть суфле в холодильник для застигання. Через 3-4 години суфле буде готове. Смачного!