Суничне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас борються з літньою спекою за допомогою морозива, проте куплене в магазині морозиво і за смаком поруч не лежало з домашнім. Розповім, як зробити дуже смачне суничне морозиво.
Багато хто думає, що приготувати морозиво в домашніх умовах дуже складно, але на ділі це не так - наприклад, описане в цьому рецепті суничне морозиво готується буквально 15-20 хвилин. А за смаком його з магазинним і порівнювати нічого - домашнє суничне морозиво має куди більш насиченим і яскравим смаком і запахом, в ньому немає ніяких консервантів або канцерогенів. Спробуйте один раз - і станете фанатом домашнього морозива
- Вершки - 200 мілілітрів
- Суниця - 300 грам
- Цукор - 100 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Для початку за допомогою блендера подрібнюємо попередньо вимиту суницю до однорідної консистенції.
Одночасно при цьому, варимо звичайний цукровий сироп - розчиняємо у воді цукор і варимо близько 7 хвилин, поки цукор повністю не розчиниться.
Збиваємо вершки до такого стану, щоб вони загусли.
Вливаємо в суничну масу гарячий сироп, туди ж додаємо вершки, чайну ложку лимонного соку і чайну ложку ванільного цукру. Гарненько все це перемішуємо, щоб утворилася однорідна маса.
Викладаємо масу в якусь відповідну посуд і ставимо в морозилку на 5-6 годин. Суничне морозиво готове!