Суфле з яблук і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Такий витончений і легкий десерт, як суфле з яблук і сиру в домашніх умовах зможе приготувати будь-який, це швидко, просто і не вимагає ні особливих зусиль, ні особливих фінансових затрат. Смакота!
Такий недорогий і простий рецепт суфле з яблук і сиру дуже любить вся моя сім'я, а також господині, так як готується він швидко і особливих зусиль не вимагає, і домашні гурмани, так як виходить дійсно ніжне суфле, гідне кращого ресторану! Так що не лінуйтеся, а дізнавшись, як приготувати суфле з яблук і сиру - бігом на кухню!
- Сир - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для змащування форм)
1. Сир перетираємо в блендері.
2. Додаємо жовтки яєць і половину цукру. Ще раз перетираємо.
3. Яблука дрібно нарізаємо. Якщо готуєте для дітей - краще їх попередньо очистити від шкірки.
4. Решта білки збиваємо разом з цукром, що залишився в піну.
5. Змішаємо всі інгредієнти.
6. Форми змащуємо маслом і заливаємо майбутнє суфле.
7. Випікаємо в розігрітій духовці приблизно 25 хвилин, поки верх не підніметься і не стане рум'яним.